FAQ

F.A.Q.  Kasten op maat

Graag wil ik een offerte voor een kast op maat. Hoe ga ik te werk?

U kunt een e-mail(link sends e-mail) zenden met uw naam, woonplaats en de maten van uw kast,  waarna u veelal binnen 2 dagen een prijsopgave via e-mail ontvangt. 
Natuurlijk kunt u ook – op afspraak- onze showroom te Alexandrium Woonmall (begane grond, ingang Rivièra Maison) bezoeken. U ontvangt dan ook direct een offerte.

Wij wonen niet in de buurt van uw showroom. Is dat een probleem?

Dat is geen enkel probleem. Kastenstudio Maatmeubel levert en monteert de kasten door heel Nederland en België.

Ik wil graag een inloopkast op maat laten maken, maar ik weet niet hoe deze het beste ingedeeld kan worden. Kunt u mij helpen?

U kunt in dat geval het beste de met de maten of plattegrond naar de showroom komen. U krijgt dan een vrijblijvend advies, ontwerp + bijbehorende offerte.
Dit geldt natuurlijk ook voor andere soorten kasten op maat. U mag uiteraard ook altijd advies via e-mail vragen.
Op onze speciales site www.inloopkasten.com(link is external) vindt u overigens veel voorbeelden van inloopkasten in verschillende situaties.

Moet ik zelf de kast inmeten en installeren? Wat is de levertijd?

Nee, indien u akkoord gaat met de offerte, komt Kastenstudio Maatmeubel altijd bij u thuis om de precieze maten te nemen. 
Vervolgens wordt direct de productie gestart. De levertijd na inmeten bedraagt 4-5 weken, waarna de kast door een eigen team van meubelmakers bij u thuis wordt geïnstalleerd.

Kan ik ook een kast onder schuin dak laten maken?

Dat is geen enkel probleem; alle kasten en bijbehorende kastinterieurs kunnen geheel aangepast worden aan het schuine dak.

Hoe zit het met garantie?

Kastenstudio Maatmeubel biedt u optimale garantie: Mocht u een probleem ervaren dat (uiteraard buiten uw schuld of invloeden van buitenaf zoals bijv. lekkage etc.) is ontstaan, dan wordt dit altijd kosteloos hersteld. Dit is ook een van de redenen dat Kastenstudio Maatmeubel al sinds 1991 bestaat en dan vele klanten via mond-tot-mondreclame ons weten te vinden.

Deze garantie is niet aan tijd gebonden.

Heeft u nog meer vragen, aarzelt u dan niet rechtstreeks te bellen met Kastenstudio Maatmeubel, 010-2200519. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord!