TRENDS

TRENDS: KASTEN

 

RAZEND POPULAIR: DE INLOOPKAST 

Van alle kledingkasten is de inloopkast de meest verkochte variant.

Deze eigentijdse manier van opbergen biedt dan ook veel voordelen: overzicht, luxe en vaak nog goedkoper dan een "gewone" kast. 

   inloopkast op maat   inloopkast met kaptafel  inloopkast zwart

Woonbladen, TV-series en niet te vergeten de uitgebreide, druk bezochte site van Kastenstudio Maatmeubel www.inloopkasten.com hebben mede aan de bekendheid en populariteit van het fenomeen inloopkast bijgedragen. Daarnaast heeft Kastenstudio Maatmeubel door de betaalbare prijzen en enorme flexibiliteit de inloopkast ook nog eens voor een ieder bereikbaar gemaakt. 

      inloopkast

SCHUIFDEUREN - INDUSTRIEEL MET FRAME, STRAK OF LANDELIJK

Veel kozijnen en binnendeuren zijn tegenwoordig voorzien van een industrieel zwart frame. U kunt w schuifdeuren een eigentijdse industriële uitstraling geven door deze eveneens te voorzien van een zwart frame. Deze schuifdeuren zijn dan ook bijzonder gewild. De zwarte omkadering maakt uw schuifdeur(kast) tot een ware eyecatcher.

U kunt de schuifdeur al dan niet indelen in vlakken. Als deurvulling kunt u kiezen voor paneel, gespoten, helder of mat gas. In onze showroom vindt u een prachtig voorbeeld van een schuifdeur met helder glas met een zwart frame, verdeeld in 3 vlakken. Vaak vormen deze deuren de toegang tot een inloopkast.

Daarnaast zijn frameloze schuifdeuren door de stoere uitstrailng een nieuwe trend . Deze robuuste schuifdeuren zijn in verschillende eigentijdse kleuren en houtdessins verkrijgbaar. De handgrepen worden ingefreesd in de deur.

SCHUIFDEURKAST OP MAAT

Een tegenhanger van deze strakke deuren zijn de landelijke schuifdeuren. Deze sluiten aan bij de landelijke woontrend. Dit soort schuifdeuren wordt ook vaak gebruikt als scheidingswand bij inloopkasten en staan prachtig in een jaren-30-woning.

DRAAIDEURKASTEN

Draaideurkasten zijn erg in trek: een strakke kamerhoge en perfect op maat gemaakte draaideurkast is immers een lust voor het oog. U kunt kiezen uit verschillende grepen. 

De deuren zijn standaard voorzien van soft-closing scharnieren. Ook landelijke/klassieke draaideurkasten zijn mogelijk.

Draaideurkast op maat    draaideuerkast  klassieke draaideurkast

TRENDS: KLEUREN

TAUPE- GRIJSTINTEN EN ZWART

Taupe is een bijzonder neutrale kleur die tussen bruin en grijs in ligt: niet te warm en niet te koud en daardoor bijzonder geliefd. Steeds meer kasten worden geheel uitgevoerd  of voorzien van accenten in deze kleur. Deze kleur brengt rust in een ruimte.  Combineer taupe met wit of donkere houtkleuren. Ook zilverkleur en chroom combineert prachtig met deze kleur. U kunt bij Kastenstudio Maatmeubel kiezen uit meerdere tinten in deze kleur. Let op: vermijd combinaties met kleuren waar geel in is verwerkt.

Ook grijs en zwart zijn nu erg gewild. Niet voor niets: donkere tinten geven een ruimte een luxe en tegelijk intieme sfeer.

   inloopkast in U-vorm grijs   wandmeubel zwart

 

HOUTDESSINS

De grijze, zwarte en notendessins zetten momenteel de trend.  

Deze tinten hebben een chique en glamoureuze hotel-uitstraling. De donkere houtdessins zijn ook mooi te combineren notendessins. 

Ook accenten in goud, in de vorm van bijvoorbeeld handgrepen, geven een mooi accent.