TAFELS en BUREAUS

TAFEL - WERKBLAD - BUREAU OP MAAT
 
Naast op maat gemaakte kasten kunt u bij Kastenstudio Maatmeubel ook terecht voor alle andere soorten meubelen op maat,
zoals tafels, werkblad en bureaus. De vormgeving kan strak zijn, maar ook afgeronde hoeken zijn mogelijk.
 
      
 
De tafels en bureaus worden eveneens tot op de millimeter op maat gemaakt.  
 
Deze kunnen in precies dezelfde kleur als onze kasten op maat worden gemaakt.
U kunt bijvoorbeeld het blad in dezelfde kleur laten uitvoeren als een boekenkast of draaideurkast op maat.
Op die manier kunt u uw werkkamer omtoveren tot een bijzonder smaakvolle en harmonieuze ruimte.
 
Bijpassende ladenblokken zijn uiteraard ook geen probleem. U kunt dan kiezen voor laden met standaard geleiders dan wel de meer luxe softclose laden.
Deze laatstgenoemde laden zijn tevens volledig uittrekbaar, zodat u de inhoud volledig kunt zien. Dit vehoogt het gebruiksgemak.
 
De kleurkeuze is enorm groot: u kunt kiezen uit vele kleuren of houtdessins.  Ook heeft u de keuze uit verschillende soorten knopjes of handgrepen.
U kunt verder met verschillende kleuren werken: zo kunt u de ladenfronten in een andere kleur laten uitvoeren dan de rest van het bureau.
 
De bladen worden afgewerkt met HPL; dit is een zeer sterk, krasvast en onderhoudsvriendelijk materiaal. U zult er jarenlang plezier van hebben.
 
 
 
De dikte van het tafel- of bureaublad is meestal 4 centimeter. In onze showroom vindt u voorbeelden daarvan. Verder kunt u ervoor kiezen het bureaublad te voorzien van metalen buispoten dan wel als ondersteuning een zijwand en/of een ladenblok te gebruiken. 
 
Uw werkblad/bureau kan recht, maar ook in een hoek worden gemaakt. Ook ronde vormen zijn mogelijk. Het is in bepaalde opstellingen aan te raden de hoeken van uw werkblad af te ronden. De hoeken kunnen nl. nog wel eens scherp zijn.
 
      
 
AANDACHTSPUNTEN/TIPS VOOR AANSCHAF WERKBLAD - BUREAU
 
Hoogte werkblad:
Een hoogte vanaf de vloer tot bovenzijde blad van75 cm. is voor de meeste mensen ideaal. 
 
Diepte blad:
Indien u altijd met een laptop werkt hoeft het blad minder diep te zijn dan wanneer u een vaste computer op het blad heeft staan.
 
Breedte blad:
Het kan erg mooi zijn om uw blad van muur tot muur te maken.
 
Eén of meerdere werkplekken.
U kunt de afmetingen van het blad hierop afstemmen. U kunt de werkplekken naast elkaar maar ook tegenover elkaar opstellen. 
Ook een L-vom kan in dat geval handig zijn.
 
Positie ladenblok:
Als u een ladenblok wenst, denk dan na over de positie daarvan. Is het handiger deze links, rechts of in het midden van het bureau te maken?
Komt u er niet uit, dan is het ook mogelijk een verrijdbaar ladenblok te laten maken.
 
Kabels:
Het is uiteraard mogelijk één of meer kabeldoorvoeren te maken. U kunt dit het beste tevoren aangeven, zodat onze meubelmakers dit voor u kunnen verzorgen.
 
KAPTAFELS OP MAAT
In de reguliere handel zijn mooie kaptafels bijzonder schaars. 
Kastenstudio Maatmeubel kan uw kaptafel geheel naar wens en eventueel in precies dezelfde kleur als uw inloopkast of andere kast op maat maken. Ook bijpassende op maat gemaakte spiegels zijn mogelijk. Voor een nog luxere uitstraling kunt u zelfs een bijbehorend poefje op maat laten maken!
Hieronder vindt u prachtige voorbeelden.
        kaptafel op maat