SCHUIFDEURKASTEN

SCHUIFDEURKASTEN OP MAAT       kijk op www.schuifdeurkast.nl voor nog veel meer informatie en foto's 

 

 

Kastenstudio Maatmeubel is SINDS 1991!  dé specialist op het gebied van schuifdeurkasten op maat.

Maatmeubel heeft dan ook jarenlange ervaring in het vervaardigen en plaatsen van dit soort kastenwanden in de meest denkbare situaties. De schuifdeurkasten worden van vloer tot plafond en in elke gewenste breedte gemaakt. Ook de indelingen worden geheel op maat gemaakt.

Schuifdeurkasten worden - net als de andere kasten van Maatmeubel - in eigen meubelmakerij vervaardigd. Vervolgens worden de kasten door een eveneens eigen team van vakmensen bij u thuis geïnstalleerd.
Hierdoor kunt u er zeker van zijn u jarenlang probleemloos kunt genieten van uw schuifdeurkast.

          

Het kastinterieur kunt u helemaal zelf samenstellen; verder kunt u kiezen uit verschillende soorten schuifdeuren:

SCHUIFDEUREN VOORZIEN VAN VLAKKEN

Door middel van tussenprofielen kunnen twee of meer horizontale vakken in uw schuifdeur worden gecreëerd. U kunt daarbij als deurvulling bijvoorbeeld gespoten glas of een warm houtdessin kiezen. Op die manier krijgt de schuifdeurkast een strakke uitstraling, hetgeen geheel voldoet aan het huidige minimalistische modebeeld.

Verschillende materialen in één deur
Het is overigens met deze tussenprofielen ook mogelijk om in één deur verschillende materiaalsoorten te gebruiken, dat een levendig effect geeft. Zo kan een deur bijvoorbeeld onder en boven worden voorzien van een (hout-)dessin en in het midden van gespoten glas.

    

deze prachtige schuifdeurkast op maat vormt een waar kunstwerk in de hal van de woning

SCHUIFDEURKAST MET GESPOTEN GLAZEN DEUREN

De combinatie van glas en metaal is eveneens op dit moment een duidelijke trend. Uiteraard kunnen deze materialen ook in uw schuifdeurkast worden verwerkt.
U kunt uw schuifdeurkast laten voorzien van gespoten glazen deuren, gecombineerd met bijvoorbeeld een zwart frame.  
Doordat het glas (aan de achterzijde van de glasplaat) wordt gespoten, wordt een hoogglans effect bereikt, hetgeen er bijzonder luxe en modieus uitziet.
Bijkomend voordeel is dat de deuren ondoorzichtig zijn, maar toch luchtig ogen.
Vanzelfsprekend kunt u de schuifdeurkast ook laten voorzien van gespoten glazen deuren, gecombineerd met bijvoorbeeld een houtdessin. Op die manier krijgt de kast een meer "warme" uitstraling.

TREND: SCHUIFDEUR MET ZWART FRAME

Zeer gewild zijn onze eigentijdse schuifdeuren voorzien van een zwart frame, voorzien van helder, mat of gespoten glas. In onze showroom vindt u een prachtig voorbeeld.

Deze worden vaak toegepast bij inloopkasten.

          

 

SCHUIFDEURKAST MET SPIEGEL: LUXE EN PASSEND BIJ ELKE TREND

Indien u wilt dat uw schuifdeurkast alle modetrends doorstaat of indien u nogal eens verandert van interieur, dan kunt u kiezen voor een schuifdeurkast met spiegeldeuren.
De spiegeldeuren zijn er in drie tinten: helder, grijs getint en brons getint. Naast het feit dat een dergelijke kast zeer neutraal is, geven de spiegeldeuren optisch gezien een zee van ruimte. Zeker in wat kleinere kamers zult u versteld staan van het effect. Om toch nog een accent te geven aan uw schuifdeuren, kunt u deze combineren met witte, crème, donkerbruine, zwarte, aluminium of goudkleurige profielen

    

 

SCHUIFDEUREN VOORZIEN VAN EEN KLEUR OF HOUTDESSIN

U kunt kiezen veel eigentijdse kleuren en zeer natuurgetrouwe houtdessins. Ook dit soort deuren kunnen worden verdeeld in vlakken.

PROFIELEN EN RAILS - WIELTJES SCHUIFDEURDEURSYSTEEM

De profielen en rails van bovengenoemde schuifdeuren zijn vervaardigd van geanodiseerd c.q. gemoffeld (zeer slijtvast) aluminium. U kunt kiezen uit verschillende kleuren: aluminium naturel, wit, crème, mat- of glanzend goud en zwart. Het gewicht van de schuifdeuren rust op de vloer. In de onderzijde van schuifdeuren zijn dan ook gelagerde wielen verwerkt; de bovenzijde van de schuifdeur is eveneens voorzien van geleiders. De schuifdeuren vallen dan ook op door de soepele geleiding. 

LANDELIJKE SCHUIFDEUREN

U kunt bij Kastenstudio Maatmeubel ook kiezen voor landelijke/klassieke schuifdeuren die prachtig staan in een jaren-30-woning. Er zijn verschillende modellen mogelijk. Op www.landelijkeschuifdeuren.nl vindt u alle informatie over deze prachtige schuifdeurkasten. De grepen bij dit soort deuren worden in de deur gefreesd.

           

 

FRAMELOZE - STRAKKE SCHUIFDEUREN

Dit soort deuren (maar liefst 28 mm. dik) zijn strak vormgegeven en hebben een prachtige moderne-minimalistische uitstraling.

De handgrepen worden in de deuren gefreesd.

 

 

Alle genoemde schuifdeuren worden ook vaak gebruikt voor een inloopkast; in de showroom ziet u daar fraaie voorbeelden van.

TIP: ONDIEPE INLOOPKAST IN PLAATS VAN "GEWONE" SCHUIFDEURKAST?
 
Naast schuifdeurkasten maakt Kastenstudio Maatmeubel ook de meest luxe inloopkasten op maat.
De mogelijkheden zijn ongekend. Indien u een diepte van slechts 90 cm. ter beschikking heeft, is het al mogelijk om in plaats van een schuifdeurkast een
luxe inloopkast te creëren. In de showroom vindt u een prachtig voorbeeld daarvan.  Het kan zijn, dat een inloopkast voordeliger is dan een schuifdeurkast! De reden is simpel: er zijn dan minder of in het geheel geen schuifdeuren nodig.
Op de site www.inloopkasten.com vindt u alle informatie over inloopkasten.