KASTEN OP MAAT

KASTEN OP MAAT SINDS 1991

inloopkast  inloopkast met schuifdeuren  boekenkast op maat Maatmeubel    

Kastenstudio Maatmeubel is een echt familiebedrijf en maakt al sinds 1991 alle soorten kasten tot op de millimeter op maat. 

Door de jarenlange ervaring en expertise is Kastenstudio Maatmeubel thans uitgegroeid tot een gerespecteerd en zeer specialistisch bedrijf op het gebied van met name ingebouwde kasten zoals inloopkasten, boekenkasten, schuifdeurkasten en draaideurkasten.Was Kastenstudio Maatmeubel in het verleden slechts werkzaam in de Drechtsteden en regio Rotterdam, momenteel zijn de klanten afkomstig uit werkelijk alle windstreken van Nederland en België.  Velen van hen zijn via mond-tot-mond reclame bij Kastenstudio Maatmeubel terecht gekomen.

De betaalbaarheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid van dit familiebedrijf heeft Kastenstudio Maatmeubel tot een succesvol bedrijf gemaakt.

Naast kasten ook andere meubelen op maat

Behalve voor inbouwkasten kunt u terecht voor het maken van (bijpassende of losse) meubelen naar wens, zoals bedachterwanden, nachtkastjes, ladenkasten, bureaus, kaptafels, wandplanken, hockers, enzovoort,
 
     
 
Eigen meubelmakerij
Doordat Kastenstudio Maatmeubel alles in eigen meubelmakerij produceert, is vrijwel alles mogelijk. 
Ook de prijzen zijn daardoor alleszins betaalbaar.
      kasten op maat    
 
U bent te allen tijde van harte welkom in onze showroom te Rotterdam Alexandrium Woonmall begane grond, 010-2200519, ingang Rivièra Maison.
De winkel is 7 dagen per week, dus ook op zondagen, geopend.
Als u dan de maten of een bouwtekening meeneemt, ontvangt u veelal direct een offerte. Uiteraard kunt u tevoren ook een offerte via e-mail aanvragen.

kasten op maat     kasten op maat     \  dressoir op maat  kaptafel op maat